Svenskt Kosttillskott

Köp Kosttillskott på Nätet ur din Hälsobutik

Svenskt Kosttillskott på Nätet i Kina

 

Svenskt Kosttillskott gör Succé som Hälsokost i det hälsomedvetna Kina

 

Köp på  Nätet

Massa Svenskar hade sett annonserna för Svenskt kosttillskott i Kina sas det, från flygplatsen på väg till lyxhotellen via slumkvarteren, överallt sågs den reklamen och genombrottet hade varit fullständigt enormt.

 

 

Köp på Nätet ...

Svenskt Kosttillskott Online

.... Men stämde det hela egentligen så bra?

 

 

Det hela har sin egentliga början för några år sedan, närmare bestämt i slutet på 2011. Då fler och fler började ifrågasätta varför Eminem Ying & Yang serie aldrig lanserades i Sverige och Eminem hemsidan visade dessutom ingenting, och bara just det började ju väcka misstankar. Ja du fattar va. Berättelsen om den Svenska dunder succén med Globalt Kosttillskott Online direkt till Kina späddes på vartefter ... Små små detaljer som var för en skulle vara enkla att förklara blev till slut en klump.

 

 

 

 

 

Svenskt Kosttillskott såldes helt enkelt bara till Kina och anledningen kunde  varit att de sett en reklamkampanj med några av atleterna i TeambodyScience. Men ryktet bara fortsatte ... Det började heta att  "Kinesiska överklasskvinnor går loss på nakna blond män" och det var just därför som rika Kinesiska damer ur övre medelklassen och överklassen bokstavilgt talat dammsög Hälsokostbutikerna i Kinesiska storstäder på just det Svenska Kosttillskottet. Ungefär samtidigt började här, i Sverige fler och fler misströsta. Varför kommer aldrig Ying & Yang serie till butikerna, varför lyser det i sin Hälsobutik med produkternas frånvaro? Varför ska vi Svenskar få stå tillbaka Så att snuskrika Kineser ska få vårt Svenska Kosttillskott?

 

Frågorna blev till slut för många, för alldeles för många människor. Det var ungefär i den här vevan som några menade att det kunde vara så att stora kosttillskotts fabrikanter hellre to emot de stora pengarna för sitt Svenska Kosttillskottet och sålde Hela Ying och Yang serien direkt på postorder via sin Hälsokostbutik på nätet, för kosttillskott det köper man på nätet där. Men varför skulle Svenskarna inte ens kunna få Köpa det Svenska Kosttillskottet Online om nu det gick så bra för Kineserna att köpa det?

Och så fortsatte frågeställningen som för fler och fler tyvärr blev ett bisarrt faktum.

 

Svenskt Kosttillskott Köp på nätet

 

 

Det var så mina vänner historien om "Svenskt Kosttillskott" kom fram och det var faktiskt rätt ur den mörka frånvaron som folksjälen började sakna det som aldrig kom, för utan Ying & Yang serien kändes det inte riktigt balanserat och blotta tanken på att välbeställda kinesiska gamla adelskvinnor smorde in sig med Svenskt Kosttillskott, kanske var det just det som fick bägaren att rinna över och protesterna började ta fart. Varför skulle de få smörja in sig med Cremé de la Cremé av Svenskt kosttillskott. Det gick ju heller inte att på något vis utesluta att de hela hade sin grund i deras smutsiga sexuella fantasier om blonda Svenska Män.

 

Svenskt Kosttillskott åt Folket!

 

- Exportera inte vår värdefulla Hälsokost!

- Låt även Svenskar få Köpa Kosttillskott på Nätet

 

Svenskt Kosttillskott vilken myt Och vilken styrka det kan finnas i myternas makt

 

Köp på Nätet MM Sports

Alltefter som tiden gick så såg vi alla det praktiska resultatet av myternas makt, en korsning mellan Angela Merkel på lustgas och en blöt hund kunde man avhöra lite varstans i de sista resterna av den adliga Svenska överklassen, det var tydligen där denna saga fick sin sista högdagerstuds innan den nådde sitt perspektivfönster i var menings försvinnande punkt .

 

Men visst det kan hända ibland ändå att jag vaknar på natten och skrattar till
 samtidigt som jag ser hur rubrikerna reser sig inför svenska Carterturister i Kina
 vars språkkänsliga reklam modulator givetvis översatt reklamen till passagerare nationell språktillhörighet (vem vill stoltsera med språkokänsligt fikonlöv i dessa dagar, min vän)

 

Men så här långt-långt efteråt, visst kan det ändå vara en skön historia att berätta för barnbarnen vid lägerelden till pinnbrödets knastrande grilling, eller hur mina vänner.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)