Svenskt Kosttillskott

Köp Kosttillskott på Nätet ur din Hälsobutik

Craze om Ersättaren till Craze Frenzy Kosttillskott

Nu sprids den snabbt som attan

Nyheten som ersättaren till Craze PWO som tydligen ska vara bättre än originalet enligt en del testare. Ersättare heter tydligen Frenzy och trotts att det inte ens finns att se på tillverkarens egna hemsidor så finns proffsiga foton ute på forumen.

 

Matt Cahill på Driven Sports vet hur man gör reklam, det behöver ingen tveka på.

Men han har inte varit berömd för att säga vad som finns i produkterna som krängs utan tvärtom suttit i fängelse för att ha sålt bantningsmedel i förpackningar som inte alls talade om vad som fanns inuti som verksamma ingredienser. DNP eller DiNitroPhenole är ett härligt litet insektsgift och det är nog bra att den som äter det vet vad den äter. Säkert och bra Kosttillskott, möjligen men antagligen inte hälsokost, eller något som passar i en hälsokostbutik som är rädda om sitt rykte och kundernas hälsa.

 

Kosttillskott som håller vad de lovar låter inte det lovvärt?Och att det som säljs i en hälsokostbutik online eller hälsobutik på nätet verkligen är hälsosamt, är det för gammalmodigt måntro? Ja, i så fall då är vi väl gammalmodiga då. Men Hälsokost i en butik på nätet bör vara just hälsokost även om det kallas kosttillskott. Hälsokostbutik om Kosttillskott på nätet skrev om just det där med tveksamheter på i hälsokostbutiker på nätet och vem tjänar egentligen på det på lite sikt?

Nej, då känns det allt säkrare och bättre att satsa på något som de som växer bäst suger i sig en massa av, bebisar lär suga i sig en massa mjölk har jag hört. För att renodla det hela kan ett protein från mjölk som Whey Protein skulle passa eller kanske är Kaseinprotein bättre åtminstone på kvällen eller vad tycker du?

Whey Protein

Whey Protein Isolat
Vassleprotein

Det bästa Whey Proteinet på marknaden om vi beräknar mängden Proteinpulver man får för pengarna, Vad tycker du?

 

Här hittar du tillverkarens egna ord om Whey Protein Proteinpulver

29 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)